Want goed bestuur,
daar kies je voor!

Kandidaten Lokaal Liberaal Lokeren

Bestuur Lokaal Liberaal Lokeren - Moerbeke keurt kandidatenlijst voor Gemeenteraadsverkiezingen goed

Het Lokaal Liberaal bestuur van Lokeren en Moerbeke keurde dinsdag 16 april de kandidatenlijst goed voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024.

Lijsttrekker Filip Anthuenis is tevreden: “Als eerste lokale partij zijn we klaar met ons huiswerk en kunnen we een volledige lijst met 37 schitterende kandidaten voorstellen. Met maar liefst 1/3 nieuwe kandidaten blijkt Lokaal Liberaal eens te meer dé wervende kracht in Lokeren en Moerbeke te zijn, met nieuwe en talentvolle kandidaten, met nieuwe ideeën en plannen om Lokeren nog mooier te maken. Met een sterke mix aan vrouwen en mannen, alle leeftijden en uit alle wijken van Moerbeke en Lokeren. Met deze sterke lijst, een gedreven campagne en een overtuigend programma moet Lokaal Liberaal er opnieuw in slagen een goed resultaat te boeken in oktober 2024. Ik ben fier om lijsttrekker te zijn van deze ploeg, en ben kandidaat en super enthousiast om ook in de komende legislatuur het burgemeestersambt op te nemen.”

Voorzitter Frederic Wiels: “Met 20 uittredende mandatarissen zorgen we er ook voor dat er voldoende ervaring aan boord blijft om ook de volgende legislatuur het goed bestuur waar onze lokale liberale partij altijd al borg voor gestaan heeft, te garanderen.”

Voorzitter Pierre De Bock: “Lokaal Liberaal toont ook bijzonder duidelijk aan dat de fusie voor haar een bijzonder evenwichtige operatie is. Met maar liefst 11 kandidaten uit Moerbeke is het duidelijk dat Moerbeke een evenwaardige partner is in het ganse Lokaal Liberaal verhaal.” Burgemeester Stijn Deschepper: “Met deze zeer sterke lijst zijn we ervan overtuigd dat we alle Lokeraars en Moerbekenaars zullen aanspreken. Door bovendien kandidaten te hebben uit alle beroepsgroepen en sectoren zorgen we er ook voor dat we in het kader van ons programma, dat in volle opbouw is, ook elke insteek mee hebben.